03/12/10

¡Que parlen ara…

Nacio Valenciana, 03-12-2010, Ahir vesprada, per primera vegada, un profesor del departament de Filologia catalana de l’Universitat, el sr. Abelard Saragossà, donà una conferencia en la seu de LO RAT PENAT. L’objectiu de la charrada era fer “propostes” per a buscar un model de llengua “culte” on es puguen identificar tots els parlants, imagine que de la llengua catalana, i que ajude a dignificar i promoure la llengua propia dels valencians, segons ell la catalana.

Sempre he pensat que les entitats estan per damunt de les persones i pense que en este cas es lo mateix. LO RAT PENAT està per damunt dels seus dirigents i, per supost, del seu maxim responsable, el sr. Enric Esteve –militant del PP, quina casualitat-, i per aixo no me sorpren gens ni miqueta aço. Passà en la RACV i ara en LRP. El PP continua fent catalanisme en la nostra casa, el moviment valencianiste es queda sense referents culturals propis, que defenguen la cultura valenciana i aci no passa res.

Es el moment de que les celules valencianistes, si realment son lo que diuen ser i que no es atra cosa que VALENCIANISTES, ixquen d’eixa foscor on s’amagaren i planten cara de veres a la situacio que estem patint, puix la jugada no va mes alla. El PP ha catalanisat Valencia en la deixadea del moviment cultural valencianiste i este continua callat. Puix que parlen ara, o que es callen per a sempre.

10 commenti:

  1. Per cert, ahis mos quedarem esperant-vos... bo, ahir, despusahir, la semana passada, l'anterior, fa un mes, mig any, un any... I no unicament en Lo Rat Penat, també en la RACV, en l'Aellva, en la Cardona i Vives... es dir... passeu del valencianisme cultural i ara voleu donar lliçons... Nano, ya feu lo mateix que el gran líder espiritual del GAV... I no vos doneu conte que els vostres votants naturals estan allí!!!

    RispondiElimina
  2. Agraïxc el teu comentari. Pero no vaig a entrar en el joc de perdre el temps i de contestacions absurdes, ya que es un blog d´opinio i molt manco en algu que no s´identifica al fer un comentari. Yo, com a President Nacional de Jovens, a tots el llocs on m´han convidat he anat, el dos ultims anys he estat en el Sopar de la Cardona i ¿per que no en Lo Rat i La RACV?, millor pregunteu als seus respectius Presidents,¿Per que des de fa tres anys a la Seu d´Unio Valenciana, no aplega cap convocatoria, ni res d´estes dos entitats? Gracies de nou per llegir el meu blog.

    RispondiElimina
  3. Em sap greu Raül, però el que hauries de fer és explicar perquè anunciares que et presentaves a les eleccions catalanes i després res de res. Cap explicació i damunt elimines els comentaris que la gent dixa al teu mur del facebook.
    On està el futur del valencianisme? la transparència és important i crec que el que feu és un greu error. Si no heu aconseguit les firmes que fan falta, o si heu comès alguna errada no passa res per dir-ho...

    RispondiElimina
  4. Tota l´informacio la pots trobar en la pagina web d´Unio Valenciana, www.uniovalenciana.org . Gracies ANONIM, per la teua transparencia.

    RispondiElimina
  5. De res Raúl! ho he llegit, no passa res. Però no has aclarat res de l'eliminació d'entrades al teu facebook o perquè no s'explica res a la web del "candidat".
    més coses, quan canviareu la web? crec que per 300 euros poden fer-vos una molt bona! Crec que si voleu entrar a les Corts necessiteu una...

    RispondiElimina
  6. Yeh, nano, no volies contestació? Ale, pren el Levante i te quedaràs a gust!

    RispondiElimina
  7. Hola ANONIM! Si vols temes mes personal que ya no venen al tema d´este articul d´opinio pots dirigir-te a joventuts@uniovalenciana.org i en temes d´Unio Valenciana a uniovalenciana@uniovalenciana.org o en el telefon 963530444. Gracies

    RispondiElimina
  8. ANONIM DE LES 15:46...¡Me pareix perfecte! Ells mateixa s´han llevat la careta, aixo es el que yo volia, que feren public en el que duen molt de temps treballant, en ser el pont entre el valencianisme i el catalanisme de la ma del PP

    RispondiElimina
  9. Anim Raul continua treballant tot lo que pugues per Valencia.

    RispondiElimina
  10. ¡Moltes gracies!En aixo estem, pese a qui pese.

    RispondiElimina