11/11/09

UNIO VALENCIANA: LO MILLOR SEMPRE ES LO TEU

Valencia ciutat, 11-11-2009

Ya s’ha acavat eixe Open de Tenis que s’ha celebrat en esta ciutat, Valencia, a on la crisis economica pareix no existir (per ad alguns, per supost).

Volem agraïr a un del patrocinadors de l’event deportiu, que d’una vegada per totes hagen perdut la por a trasmetre el nostre mensage nacionaliste en public, tenint en contra les ordens dels superiors, puix la publicitat que nos ha fet a l’unic partit nacionaliste valencià i valencianiste que hi ha en la nostra terra, Unio Valenciana, i per supost a la seua branca jove, Jovens Nacionalistes, ha segut magnifica.

Es fantastic com han dit lo mateix que diem nosatres i els han deixat. Que Valencia i lo valencià es lo millor que hi ha en el mon. Ni Londres, Paris, New York, Madrit… estan a l’altura de Valencia. Que lo millor, i lo primer, es lo teu, lo nostre. L’unic “pero” que li posem al director de la campanya es que no s’haja acordat de incloure en les pancartes el logo de JNUV ni el de UV, pero encara i tot, qualvesol persona se dona per enterada de que “lo millor sempre es lo teu” es el grandissim mensage politic nacionaliste d’este Partit, Unio Valenciana, i que per supost, cap atre partit pot arreplegar-lo en esta terra.

Unio Valenciana es, com ya he dit, l’unic partit nacionaliste valencià i valencianiste que defen lo seu, lo nostre, lo valencià, sense tindre que demanar les indicacions a seguir en qualsevol qüestio ni a Madrit ni a Barcelona, no com els PP, CV, PSPV, BLOC, etc., partits estatals i regionalistes castellans o catalans, que donen la cabotada no mes reben una cridada per a no perdre la cadira. Unio Valenciana defen a Valencia –ciutat i Regne- per damunt de tot i de tots, puix per a nosatres Valencia es lo primer. Per aixo volem agraïr novament a esta marca de begudes alcoholiques el seu treball en pro del nostre Partit i del nacionalisme. Ya es hora de que es deixe de perseguir als nacionalistes que no mes volen mes que treballar en pau per i per a la seua terra. Que nos tornen eixa veu que fins ara nos han negat per tindre por, encara que no sabem si al nacionalisme o perque Unio Valenciana siga la força politica que els puga fer ombra en unes eleccions democratiques.

Ya saben a on estem, UV i JNUV, per al proxim event, ara, que com oficialment no nos han nomenat en esta campanya, yo tampoc vullc acordar-me del seu nom comercial en est articul, encara que espere que com la campanya, acave eixint publicat en algun mig de comunicacio.

2 commenti:

  1. Las Provincias.- ESTOPA: "Foto para enmarcar"

    RispondiElimina
  2. Respecta als mestres de valencià fill, i escriu un poquet millor.

    Fes l'esforç, i el teu discurs serà més creïble i millor acceptat.

    Seguix treballant per la nació,seguix demanant, reclamant, EXIGINT, els maeixos drets que qui parla castellà, el dret a estudiar en valencià a les universitats, que es vulneren en tot el pais.

    RispondiElimina